20J COMPTE ENRERE

08 de gener, 2010

Qui som

Sant Boi decideix està format per entitats, ciutadans i ciutadanes de Sant Boi que estem treballant per organitzar una consulta popular sobre la independència de la Nació Catalana a la nostra vila.

El passat dia 14 de gener es va constituir la coordinadora de la consulta amb el nom de Sant Boi Decideix, formada per ciutadans i entitats locals, la qual impulsa el procés de la consulta popular. El dia 15 de febrer es va presentar una moció al Ple de l’Ajuntament de Sant Boi que no va donar suport a la iniciativa. El 20 de juny volem fer la consulta al nostra municipi, com ja s’ha realitzat en altres poblacions d’arreu del país.

A través d’aquesta plataforma volem fer-nos escoltar, mitjançant el dret a decidir de la ciutadania, per tal de defensar una Catalunya democràtica; treballant plegats perquè la consulta sigui coneguda i sentida com a pròpia per tothom. Aquesta iniciativa ha de ser sobretot un exercici de democràcia i del dret a decidir que tenim tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Boi.

Per això hi hem de ser tots, quants més millor. Volem crear una una xarxa oberta i plural que doni suport a la consulta i que aplegui el màxim de sensibilitats possibles. Ens hem proposat arribar a tothom i confiem especialment en el teixit associatiu i cultural de la ciutat.

Fem una crida als veïns i veïnes de Sant Boi, perquè ens ajudeu dintre de les vostres possibilitats a donar a conèixer la iniciativa de Sant Boi Decideix a totes les persones que formen part del vostre entorn, i si formeu part d'alguna entitat o associació demanar-vos que plantegeu en lʼòrgan que pertoqui la possibilitat de donar suport a la celebració de la consulta.


Sant Boi Decideix!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo votaré, per que crec en la llibertat dels pobles, i sobretot per que tinc el Dret a fer-ho!!!!!!!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2009 santboidecideix.cat. . WP Masterplan Adaptat per:Josep Maria Comas