20J COMPTE ENRERE

17 de febrer, 2010

Resum de l'Assemblea General del 9 de febrer

A continuació, us pengem l'acta de la darrera Assemblea General de Sant Boi decideix!, que va tenir lloc el passat 9 de febrer a Can Massallera.

Resum dels acords presos a l’Assemblea de Sant Boi decideix! del dimarts 9 de febrer de 2010 a Can Massallera

0. En Ferran fa la presentació i dóna la paraula a en Josep Parés. En Josep Parés presenta un Power Point on s’expliquen les opcions polítiques, què és un referèndum....i mostra un vídeo només de so on intervé en Lluís Llach, comenta per sobre les diferents votacions que s’han fet arreu del territori i parla breument de l’Acte Central que es farà a El Vendrell el 21/02/2010. Exposa on va començar Sant Boi Decideix, parla per sobre de les 5 comissions creades i finalment passa el vídeo que ha fet la gent de Molins Decideix.

1. Aprovació de l’acta de l’última Assemblea feta el 14/01/2010 al Saló Rosa de l’Ateneu Familiar. APROVADA PER ASSENTIMENT.

2. Proposta de 3r Portaveu. Es proposa a la Ruth Vilà com a 3ª portaveu de la Coordinadora. RATIFICADA PER ASSENTIMENT.

3. Data per a la Consulta. Sant Boi votarà el 20 de juny i s’explica què és el PUNT DE NO RETORN.

a. Es pregunten quins motius podrien fer-nos tirar enrere (diners, falta de gent per treballar, etc...). En Ferran comenta que podem tenir entrebancs, com que no tinguem locals, que no tinguem prous ordinadors, que no tinguem prou voluntariat, etc...

b.
Es pregunta si hi ha més pobles que votin el 20/06. En Ferran explica que sí, que en son pocs però que en nombre de votants es superen les poblacions que ja han dut a terme el referèndum.

c. Es demana si la població ja estarà prou informada de les votacions. En Ferran comenta que haurem d’esperar al que passi al Ple de l’Ajuntament del dilluns dia 15/02/2010, en funció d’això es farà una campanya més profunda.

4. Moció de suport presentada a l’Ajuntament. Intervé en Ricard Ros, tot llegint la Moció que s’ha presentat a l’Ajuntament. En Ferran recorda que el Ple es a les 18:00h i que es obert a tothom.

5. Acte públic de presentació. En Josep Parés parla de la botifarrada per tal de fer pública la creació de SANT BOI DECIDEIX, dóna la data del 7 de març cap a les 12:00h i parla de Plaça Catalunya, pendent de confirmar.

6. Torn obert de paraules

a. Es pregunta com s’explicarà a la ciutadania que fem la consulta. Es respon que des de la Comissió de Comunicació s’hi està treballant, però que evidentment es farà una campanya forta de porta a porta i de vot
anticipat, que es començaria el 23 d'abril.

b. Es pregunta si amb tantes amistats com es tenen al Facebook es una bona manera de recaptar diners.
Es recalca que el Facebook es una bona manera de relacionar-se i que s’ha d’aprofitar però que segur que no serà la manera de recaptar diners, de fet demana a la gent que ha assistit que col·labori donant idees de com es poden recaptar més diners.

c. En Ferran fa un breu resum de l’Assemblea i recorda de nou que es important el Ple de l’Ajuntament del dia 15/02/2010 a les 18:00.

d. Es recalca el tema de donar veus a les Entitats. Es recorda de nou que damunt la taula hi ha butlletes per fer-se voluntaris i hi ha cartes d’adhesió per les Entitats, qui les vulgui que n’agafi.

La recollida de fons econòmics en aquesta Assemblea, mitjançant les urnes que es van posar, va ser de 350,05€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2009 santboidecideix.cat. . WP Masterplan Adaptat per:Josep Maria Comas