20J COMPTE ENRERE

17 de febrer, 2010

Sant Boi decideix! crida a la ciutadania a sumar-se amb l’objectiu d’exercir el dret a decidir el proper 20 de juny

La presentació d’una moció al Ple Municipal, una presentació pública el 7 de març i diferents actes de presència al carrer, primeres actuacions previstes

El passat dilluns, 15 de febrer, Sant Boi decideix! va realitzar una roda de premsa per a presentar-se davant la societat santboiana. Hi van intervenir els tres portaveus de l’associació, Andrés Castro, Ruth Vilà i Ricard Ros, que van respondre a les preguntes dels mitjans presents. En la seva intervenció, els portaveus van destacar que “és molt important la implicació de tota la societat santboiana en l’organització de la consulta, ja que la nostra intenció no és altra que donar la paraula a la ciutadania, donar la possibilitat que exerceixi el seu dret a decidir”.

En una altra línia, es va explicar que aquella tarda es presentava una moció al Ple Municipal de suport a la consulta. “Esperem –van dir: que tots els grups municipals donin suport a la moció, ja que la única cosa que s’hi demana és el suport de l’Administració a la celebració de la consulta, és a dir, el suport de l’Administració a que es pregunti a la ciutadania sobre un tema rellevant. Entenem que com a representants electes del poble no es poden oposar a l’exercici de democràcia que nosaltres plantegem”.

Finalment, els portaveus van explicar que l’objectiu és fer la consulta el 20 de juny i que, per això, es faran diferents actuacions informatives i de foment de la participació. També, van dir, “tenim intenció de fer una forta campanya de vot anticipat, que podria començar el 23 d’abril”. Finalment van anunciat la celebració d’un acte de presentació pública, el 7 de març, en un lloc encara per determinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2009 santboidecideix.cat. . WP Masterplan Adaptat per:Josep Maria Comas